torsdag 8 oktober 2015

Semester

Nej jag har inte försvunnit igen. Tog bara en veckas semester från allt vad telefoner, datorer, vardag och så vidare heter.

Vi drog en vecka till solen i Side. Med en temperatur kring 30 grader har vi haft det kanon. Att dessutom kunna lyfta och landa från vår egen flygplats är verkligen underbart när man åker med barn.

Vi har dessutom testat på all inclusive vilket var första gången. Även det smidigt med barn dock är det ju alltid roligt att leta restauranger men åker man till Turkiet så är ju inte maten så speciell. Då är det ju mer för sol och bad som man åker och det har vi verkligen fått.

Med oss hade vi farmor vilket var hur bra som helst. L har ju rätt så mycket med energi och för att han ska få ut det mesta av resan är det kanon att ha med farmor som hjälp. Jag sitter ju titt som tätt fast med E och kan heller inte ännu styra över när detta händer.

Vi har bara tagit dagarna som de kommer och rört oss mellan poolerna och havet. Så skönt att bara vara. Nu är vi laddade för höst här hemma och ser fram emot att framöver åka på en ny sol och badsemester.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar