torsdag 30 juni 2016

Vemodigt

Då var det dags! L:s sista dag på sin dagisavdelning. Till hösten väntar nästa våning och en ny avdelning. Tänk, tre år har redan gått. Idag tog de en impulsiv utflykt till biblioteket, åt snabbmat till lunch och lekte i lekparkerna. Dit och hem åkte de buss. Sådana grejor gör de på L:s dagis. Bara så där! 

Avdelningen och personalen har varit helt fantastisk. De har fått göra så mycket roligt. Och för att inte tala om den trygghet vi känt med vårt dagis. Det lugn som råder när man kliver in där tror jag är svårt att finna på andra dagis. Och sen all dokumentation de gjort till oss föräldrar. Hand- och fotavtryck två gånger per år, snören som visar hur mycket de växt, bilder på allt möjligt de hittat på som vi får på USB. Och en hel del framkallat också som de dessutom skrivit kommentarer om. Och en hel hög med teckningar datummärkta och insatta i plastfickor. En fullsmockad pärm med tre år på dagis helt enkelt. 

Så det var nog inte så konstigt att det kändes vemodigt idag när vi gick på sommarlov. Men som tur var så kommer han ju befinna sig i samma hus även till hösten och då får E ta hans plats på avdelningen för de mindre barnen. Det känns verkligen bra! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar