fredag 6 februari 2015

Påbörjat bunkringen

Liten blir stor och det går verkligen fortare än man tror. På schemat för dagen stod det frisörbesök för L. Han har nu gått fyra gånger och det har aldrig varit några problem. Tidigare har han bara blivit klippt med sax men idag testades det även med apparat vilket gick galant. Man ser riktigt på honom hur mycket han växer när han klarar nya saker. 

Vi går på Studio kidz en frisörsalong anpassad för barn. Här får de sitta i små bilar när de blir klippta, de har ett eget lekrum samt tillgång till micro, bestick, tallrikar och skötbord. Riktigt bra tycker jag. Och L är så nöjd när han efter klippningen får leka en liten stund bland alla saker. 

Något som vi även gjort till en liten tradition är att efter klippningen gå och fika på fiket som ligger bara några steg därifrån. Så mysigt! Idag hade vi även med oss farfar som sällskap.  

I övrigt har jag börjat fylla på frysen med färdig mat. Gjorde så tills vi skulle få L och det var så skönt att veta att det fanns mat som gick fort att ta fram och värma när orken inte fanns där. Idag blev det pajtillverkning. Två med ost och tomat och två med morötter. Sen innan har jag även fyllt frysen med två middagar med biffar, två potatis- och purjolökssoppor och en gryta. Ska se om jag inte kan få till några fler middagar i helgen. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar