tisdag 31 december 2013

Gott Nytt År!

Då var den här då, sista dagen på året. Meningen var att vi skulle fira den i glada vänners lag här hemma i vårt hus. Men en sjukdom satte åter krokben för oss. Huvudsaken är i alla fall att jag får vara med min familj och att alla mår bra. Ja nu ska ju J åka och jobba ikväll, men jag har ju fått rått om honom hela dagen.

Tänk för två år sedan hade vi skrivit på kontraktet för huset som skulle bli vårt gemensamma hem. Vi hade inte fått tillträde men många tankar fanns om hur vi ville ha det. Och sen bar jag på vår underbara skatt. L var inte många dagar då, vi hade ännu inte tagit något test.

Innan reste vi mycket tillsammans: Prag, Paris, Rom, London, Wien, Kreta och USA kust till kust. Kanske inte låter så mycket men då ska ni veta att vi hann med dessa ställen på mindre än två år.

Resandet står fortfarande högt i kurs. Men just nu har vi levt i en tid då detta har fått tagit ett steg tillbaka. Och det är inget vi ångrat. Så vad som kommer att ske 2014 får vi vänta och se. Några drömmar finns så vi får se om de slår in.

Gott Nytt År på er alla!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar