onsdag 9 juli 2014

Projekt 1

Projekt finns det alltid inför sommaren semester. När vi flyttade in i vårt hus för två och ett halvt år sedan såg vi att det fanns en del saker som var bra att fixa utvändigt innan det blir andra skador. Som att måla stora delar av huset samt att byta räcket på altanen som går runt större delen av huset. 

Men då det inte varit akut har vi delat upp projekten på flera år. Huset är ju ända rätt så stort med sina 175 + 65 kvadratmeter. 

Första sommaren var jag höggravid och inte speciellt smidig. Men då började vi med att måla garaget då vissa delar där var helt omålade. 

Ifjol tog vi den högsta delen på huset samt hela nedervåningen på baksidan och stora delar av altanen. För året återstår det då att färdigställa altanen och måla övervåningens baksida. Framsidan klarar sig gått och väl ett antal år till. 

Och nu när L är hos mormor och morfar har J och farfar passat på att riva det sista på altanen. Själv målar jag för brinnande livet och med ett så underbart väder som vi har just nu så är det inga problem. 


Imorgon börjar så återbyggnaden av staketet och jag ska försöka måla det sista för att sen ge mig på de bitar som ska bytas på panelen. Det som återstår sen på huset utvändigt är att fixa till hängrännorna så är allt tipp topp. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar