onsdag 31 december 2014

Sista dagen på året

Startade morgonen med en riktig sovmorgon. Sen var planen att måla klart det första som skulle målas i L:s nya rum samt tapetsera. 

Målade omgång två av tre och drog sedan igång med tapetseringen. Precis när jag håller på att sätta upp den första våden ringer telefonen. 


Inte igen!!!! Hur kan man år efter år glömma samma sak? Min syster har som tradition att varje nyårsafton bjuda på kålbulle till lunch. Så även i år. Och då vi missat det i flera år på grund av glömska och sjukdom så hade vi verkligen pratat om det i år. Men totalt bortblåst var det. Tills telefonen ringde då.... Hade inte en tanke på att det var nyårsafton. 

Så snabbt packades tapetseringen ihop och vi åkte dit. Efter det var det lika bra att hämta hem L också. 

Kvällen har sedan spenderats med en trerätters middag. Inte dumt alls! 


L var så söt när han skulle gå och sova. Med snabba steg gick han mot det rum som ska bli hans nya och öppnade dörren. Han trodde att han skulle få sova där redan inatt då vi talat om att vi börjar göra i ordning det. Gissa om han blev besviken när så inte var fallet. Han började till och med gråta men vi förklarade för honom hur det låg till och han accepterade det. Känns i alla fall bra att han ser fram emot sitt nya rum. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar