onsdag 21 januari 2015

Förvaring på plats

Efter en del skruvande var så L:s nya förvaring klar. En del som består av tre lådor. Två mindre och en större. Och en del som är som ett skåp. Stuva heter serien som Ikea har. Delarna köps var för sig, stommen är en del, lådinsatsen en del och fronterna en annan. På så vis kan man plocka ihop en möbel som man själv önskar. Sådant tycker jag om. Att de dessutom är tänkta som barnförvaring gör dem även perfekt i höjd och klämrisken är minimal då dörrar och lådor har stora hål samt fördröjning vid stängning. 

Lådorna innehåller numera duplo, bilar och saker för att rita. Vi får väl se hur länge det är ordning där inne. Skåpet skall även de få några förvaringslådor vilket gör det lättare att hålla ordning. 

På dagis är alla barnen så duktiga på att hålla ordning och plocka upp efter sig innan de går hem. Och mycket tror jag har att göra med att var sak har sin plats. Så nu återstår att se om vi kan få till det även här hemma. L brukar vara duktig att plocka undan efter sig bara man påminner honom. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar