söndag 4 januari 2015

Undromskogen

Julledigheten börjar gå mot sitt slut. Känns trist då det är så skönt att inte ha några tider att passa och samtidigt skönt att få till lite rutiner igen. Men ännu har vi några dagar kvar. 

Många klagar på att snön lyser med sin frånvaro. För mig spelar det inte så stor roll. Men jag vill gärna att L ska få uppleva riktiga vintrar längre fram. Därför känns det bra att vi även under 2014 lyckades begränsa vår soptömning till fyra gånger på ett år. Men det krävs bra nog mycket mer från oss alla om vi ska få bukt med vår miljö.

Idag har vi besökt ett ställe jag åkt förbi och tänkt att dit ska vi någon dag. Undromskogen heter det. En plats som innehåller rester från 400-talet e Kr. Här finns en välgjord ramp vilket gör det till ett enkelt utflyktsmål för hela familjen oavsett ålder. Slingan i sig är inte lång men för L var den alldeles lagom att knata runt på egna ben. Så roligt att ha med sig honom nu när det börjar bli lite spring i benen. Även farmor gjorde oss sällskap och som sig bör hade vi med oss fika som avnjöts ute i det fria. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar