fredag 27 juni 2014

Hos frisören

Ledig fredag och siktet inställt på att åka till mormor och morfar. Men på vägen hade vi ett besök till frisören inbokad.

Det finns en lite salong i vår stad som har barn som sin nisch. Jätte bra då de får sitta i bilar när de blir klippta och sen finns det leksaker att leka med. 


Efter klippningen ville L prompt ha färg i sitt hår som de stora barnen. Och han valde grönt och orange. Tur det går att tvätta ur. 


Och efter frisören gick vi till det närliggande fiket och beställde en räkmacka att dela på. Det är så mysigt att gå ut och fika med L för han uppskattar det verkligen. Och han är minst lika nöjd med en smörgås istället för en gobit. 


Efter fikat åkte vi sen till mormor och morfar. 

En av anledningarna till att vi åkt hit i helgen är dels för att J jobbar och dels för att göra iordning vår loppis som vi ska ha om några veckor. Mycket med grejor finns det i världen. 

På vägen ner till föreningshuset där vi håller till tyckte O att det var rätt så spännande. Vad döljs bakom kullen tro? Inte mycket mer än skog denna gång men vem vet nästa gång kanske vi stöter på något?! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar